fbpx
 

NB ИГРА: ДВА БИЛЕТА ЗА БЪЛГАРСКО КИНО ТЪРСЯТ ЕДИН КЪСМЕТЛИЯ!

NO BLINK иска да ти подари една специална кино вечер!

Вечер, която да споделиш със скъп човек, пред големия екран с един от най-добрите български филми от последните месеци. Каним те за два часа да се потопиш назад във времето – със заглавията, които горещо ти препоръчваме. Два часа почивка от всичко! : -)  ОНЕЗИ два часа, за онзи филм, който отдавна ти се иска да видиш и все отлагаш. Много бихме искали да ти подарим точно тези два часа, точно на теб.

Как? Съвсем лесно е:

1. Харесай страницата ни във фейсбук.
2. Тагни в коментар под поста на играта името на човека, с когото би искал да споделиш тази кино вечер.
3. Сподели поста на играта на стената си и напиши две добри думи за българското кино, за тази наша идея или пък за нас… 😉

Ще изберем победителя на случаен принцип, чрез томбола, излъчена Live във Facebook на 03.07.2018г. Наградата – два билета за български филм по твой избор, сред предложените от нас заглавия:

„Дъвка за балончета“

Колко хубаво би било, ако детството никога не свършва и всеки ден е щуро приключение. Нали? В копнежа си по щастие, Калин (Иван Юруков) става рекламен директор – работа, която обожава, но съвсем не му дава всичко. Един ден съвсем случайно Калин среща старата си приятелка от детството и своята първа любов – Биляна (Теодора Духникова). Като малки, двамата се въвличат във всекидневни пакости. Съвсем на шега, двете хлапета си обещават един ден да се оженят. 25 години по-късно и двамата са се изгубили в собствените си ежедневия и представи, но от срещата им изглежда, че сякаш онова обещание е кънтяло в съзнанието им през цялото време…

„Радиограмофон“

Годината е 1971. Комунизъм е. Не можеш да слушаш каквато и да е музика. Не можеш да носиш турско име. Не можеш да бъдеш себе си. Създаден по действителен случай, „Радиограмофон“ е история за две личностни битки за свобода. Сюжетът поставя високо силата на музиката. Новата музикална вълна дава нова мотивация и чувство за обединеност на хората да се борят за собствените си желания.

Али извървява пеша 100 километра, рискувайки живота си по охраняемите пътища на Родопите… за да купи радио на сина си. И за да усети свободата във вените си.

„Възвишение“

Един филм, напомнящ що е воля. Действието се развива през 1872 година, когато се осъществява Арабаконашкият обир на чело с Димитър Общи (Филип Аврамов) и сподвижниците му. Двама от тях – Гичо (Александър Алексиев) и Асенчо (Стоян Дойчев), имат за задача да предадат лично писмо на Левски. По пътя към Апостола, Гичо и Асенчо ни въвличат в много ситуации на приятелство, предателство, лъжи и идеали.

Късмет в играта!
И…

#НеМигайте пред българското кино!

Подробните условия и правила на играта ни ще намериш тук и любезно те молим да се запознаеш с тях! 🙂