fbpx
 

„ПРИ ЩАНГИСТИТЕ“ – ПРИЯТЕЛСТВО, СМЯХ И УПОРИТОСТ

NO BLINK има голяма новина за вас! От най-хубавите – тези за нови филмови проекти, в които вярваме на 100%. Даваме старт на нещо ново, пълно с хумор, амбиции и любов.

За да реши въпросът с липсата на качествен смях в кино пространството ни, режисьорът Ники Стоичков тръгва по стъпките на собствените си спомени и усещания за едно от нещата, които познава най-добре – залата за щанги и емоциите в нея.

„При щангистите“ е историята на двама щангисти и техните приятели – петима напълно различни по своите характери млади хора. Всеки от тях следва личните си цели. Събира ги залата за вдигане на тежести, заедно с вичките им амбиции за успех, отношенията по между им и изненадващи обрати.

“Това са петима съвсем ясни съвременни типажи – сигурен съм, че ще ги разпознаете. Чрез техните истории, с хумор, закачки и лекота ще предоставим нашето виждане за това, какви са пътищата за успех в България пред младите хора. Има такива!“,

споделя за идеята си режисьорът Ники Стоичков.

В ролите на щангистите и приятели влизат актьорите Алек Алексиев, Георги Гоцин, Славена Зайкова, Рада Кайрякова, Христо СтефановИцака, със специалното участие на Здравко Стоичков – европейски и световен шампион по вдигане на тежести и дългогодишен национален състезател.  Сценарият е дело на Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски, а оператор е Георги Челебиев.

А ако сте сред феновете на NO BLINK, със сигурност познавате режисьора на сериала – Ники Стоичков, който стои и зад упешния късометражен филм „За какво служи хлябът“ с Марта Вачкова, както и като двигател и лице на NO BLINK.

NO BLINK studio е продуцент на проекта, с подкрепата на Brod Film и wonderswamp.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Минитерството на младежта и спорта.

Първият сезон  с краткия формат на „При щангистите“ стартира онлайн през септември в sportal.bg, noblink.bg, YouTube и vbox7.

Последвайте историите на щангистите и техните приятели в социалните мрежи, както и на официалния сайт на сериала:           

www.прищангистите.com
https://www.facebook.com/weightliftersTVSHOW/
https://www.instagram.com/weightlifterstvshow/