fbpx
 

КИНОlove 2018 търси теб и… твоя филм! Пътувай с нас.

Съвсем скоро потегляме отново на лов – за къси филми, верни фенове и нови емоции по пътищата на страната ни. Каним те специално, официално и съвсем сериозно: вземи участие в третото издание на КИНОlove –  изпрати ни твоя къс филм!    

Защо
това може да те интересува?

…защото чрез нашето турне за български къси филми – КИНОlove, филмът ти ще достигне до хора, които може би за пръв път ще отидат на прожекция на късометражи филми. Вярвай ни – такива среща са безценни и за теб, и за хората в салоните. Вече сме планирали градовете, но още не можем да ги издадем… Можем обаче да ти обещаем, че ще организираме специални събития, с вълнуващи изненади за публиката.

Кога
ще ловуваме надлъж и на шир?

Този път – през есента. КИНОlove 2018 е с изцяло нов формат, за който ще ти разкажем, когато започнем да си стягаме багажа…:) Засега стягаме само програмата, в която още има свободни минути и точно в тях може да се появи и твоето име.

Какво
търсим?

Ново българско късо кино във всякакви жанрове – игрални, анимационни, документални, експериментални, детски филми… Търсим заглавия, които към октомври/ноември/декември вече ще са изживели фестивалните си участия и ще търсят нови екрани и любопитни очи. И най-важното – търcим филм, който обичаш и вярваш, че си струва да бъде видян от възможно най-много хора. Имаш ли такъв из хард дисковете си?

Как
да кандидатстваш?

Просто ни пиши – на action@noblink.bg. Заяви желанието си за участие и ни изпрати линк, на който можем да гледаме филма ти. За останалото – ще се свържем с теб допълнително.

А дали
наистина има смисъл?

И още как!

В първите две издания КИНОlove събра над 6000 зрители и двойно толкова емоции… Реакциите на публиката след прожекциите cа любимата ни част, заради която и тази година ще продължаваме да пътуваме с къси филми по дълги пътища, из цяла България.

С нас ли си?