fbpx
 

3, 2, 1, НАЧАЛО! СТАРТ НА СЕРИАЛА „ПРИ ЩАНГИСТИТЕ“

Дългоочакваният старт на българския спортен сериал „При щангистите“ е факт!
Двама щангиcти, плюс трима приятели или няколко истории за това как се сбъдват мечтите. Пътищата на петимата младежи се пресичат в спортната зала, където освен хъс за победа във въздуха се усеща и нещо друго, без което не може никой, никога, а какво остава за един младежки сериал – любов, разбира се! 

За Дани (Алек Алексиев), Кошера (Георги Гоцин), Шкафа (Хри Стефанов – Ицака),  Сестрата (Славена Зайкова) и Гери (Рада Иванова) всеки ден е едно състезание с хиляди неща – със света наоколо, с другите хора, със самия себе си. И все пак – всичко е възможно, дори да се създаде комедия за това!

Очаквайте епизодите на „При щангистите“ премиерно вcеки вторник на Sportal.bg, като началото е на 18 септемрви.

След това – всяка сряда сериите ще бъдат достъпни и на каналите на NO BLINK в YouTube  и vbox7 мястото за легално разпроcтранение на българcко кино.

А в рамките на Aniventure Comic Con 2018 ще имате възможноcтта да гледате предпремиерно Епизод 1 и 2 и да участвате в дискусия с актъорите!        

Сценарият на сериала е дело на Лора Кадурина, Яна Титова, Ники Стоичков и Дамян Палийски,  а оператор е Георги Челебиев.

Режисьор на проекта е Ники Стоичков. Наскоро той влезе в класацията на Дарик Радио „40 до 40“, заради навика му да проправя нови пътеки в българското кино – точно такава вероятно ще е и съдбата на „При щангистите“, тъй като сериал с подобен характер до момента липсва на родния  кино хоризонт.         

Продуцент е NO BLINK studio с подкрепата на Brod Film, Slice, ARS Digital, НБУ, NuBoyana Film Studios, WonderSwamp.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Минитерството на младежта и спорта.

Последвайте историите на щангистите и техните приятели в социалните мрежи, както и на официалния сайт на сериала:           

www.прищангистите.com
https://www.facebook.com/weightliftersTVSHOW/
https://www.instagram.com/weightlifterstvshow/