Кино Метропол във Враца се изпълни с хора въпреки снега и студеното време. За наша изненада, имаше хора, дошли чак от Пловдив, за да гледат прожекцията, a гостите ce струпаха пред топлите напитки преди обявения час на събитието.

Водещата на събитието Радина Думанян беше толкова вдъхновена, че се научи да се премята настрани. Феновете бяха любопитни да се запознаят с нея преди началото на прожекцията. Тя напомни на публиката, че е добра практика да се ръкопляска и в киното, а не само на театрални постановки. Така никой филм не остана без аплодисменти.

Режисьорите на “Охлюви” – Албена Пунева, и “При Щангистите” – Николай Стоичков, също присъстваха и имаха възможност да поговорят с гостите на по чаша вино. Хората останаха очаровани от филмите и получихме страхотни отзиви. Това е и целият смисъл на турнето КИНОlove – да запознаваме България с качествено българско късометражно кино.

КИНОlove 2018 Враца ни зареди с коледен дух и положителна емоция, но и ни напомни, че наближава краят на турнето за тази година. Има още една последна спирка, за която нямаме търпение – Благоевград, идваме!

Recommended Posts