Свърши! Като всички хубави неща.
Турнето ни за късо кино обиколи 4 града в България – Ловеч, Пловдив, Враца, а накрая и Благоевград.
Смеем без много свян да ви споделим, че новият формат беше страшно успешен. А в новите кина, които ни посрещнаха, ни хареса толкова много, че догодина обещаваме да се върнем. Както и да включим нови места, разбира се, верни на мисията на КИНОlove – да помагаме на българското кино да достига до максимално много зрители. Винаги и навсякъде.

Стотици бяха зрителите на само четирите прожекции тази година, но по-важното е, че филмите, които споделихме с публиката, бяха добре посрещнати навсякъде.

Изключително сме благодарни на екипите на всички кино салони – кино КОCМОC, Лъки Дом на киното, кино Метропол и Cinemax, които ни съдействаха страшно добре с организацията на събитието – от популяризацията, чак до коктейла накрая. А на самите коктейли преживяхме най-сладките моменти от цялото това приключение – срещите между авторите и зрителите, които с радост оставаха да разговарят. В този ред на мисли – радваме се много, че нашите гости – Албена Пунева, Алек Алексиев, Георги Гоцин, Крис Захариев, Иван Юруков, Христо Стефанов (Ицака), Андреа Бандова, Ники Стоичков, и разбира се – страхотната ни водеща Радина Думанян споделиха цялата тази магия с публиката по време на турнето.

Междувременно, получавахме и телефонни обаждания от градове, които липсваха в програмата ни (много мило!)… Сред тях особено любим ни стана един господин, който реши да заведе цялото си семейство от Монтана – на прожекцията във Враца! Не се хвалим, просто искаме да ви споделим, че има и такива хора… и че се надяваме да има все повече!

Всичко това за нас е доказателство за едно – българската публика в цяла България иска и заслужава да гледа качествено ново българско кино.
Заради вас, мили хора, продължаваме.

Очаквайте КИНОlove 2019 в още градове из цяла България!

Recommended Posts