fbpx
 

Най-гледаните къси филми през 2018-та на noblink.bg

Представяме ви ТОП 5 на филмите, които избрахте да гледате на noblink.bg през изминалата година:

„При щангистите“ е историята на двама щангисти и техните приятели – петима напълно различни по своите характери млади хора. Всеки от тях следва личните си цели. Събира ги залата за вдигане на тежести, заедно с вичките им амбиции за успех, отношенията по между им и изненадващи обрати.

Година: 2018
Жанр: Комедия
С участието на: Алек Алексиев, Георги Гоцин, Славена Зайкова, Рада Кайрякова, Христо Стефанов – Ицака, със специалното участие на Здравко Стоичков
Режисьор: Ники Стоичков
Продуцентска компания: NO BLINK studio

Госпожица Марта държи малък магазин в с.Алдомировци покрай София. Ежедневието й протича еднообразно с едни и същи клиенти, отдавна прескочили нейните години.  Един ден в магазина започна да идва мъж видимо по-млад от останалите редовни клиенти. Купува не какво да е, а стар хляб. Г-ца Марта започна да проява интерес към него и решава да го спечели, поставяйки мас в поредния стар хляб…

Година: 2015
Жанр: Комедия
С участието на: Марта Вачкова, Георги Колев
Режисьор: Ники Стоичков
Продуцентска компания: NO BLINK studio

История за баща и неговия син, попаднали в необичайна ситуация. Оказали се сами в навечерието на Коледа, те се опитват да празнуват и да преоткрият надеждата и пътя един към друг. Тази нощ е откровение за тях. Лекуване на душите им и намиране на път за тяхното семейство.

Година: 2011
Жанр: Комедия, Драма, Семeен
Продължителност: 12 мин.
С участието на: Асен Блатечки, Боян Арбов
Режисьор: Поли Генчева
Продуцент: Поли Генчева

Съдбите на двама братя, неспособни да говорят за проблемите в семейството им, техният баща пияница, недоволен от изборите, които е направил в живота си, дилър на наркотици с атрофирало чувство за истина и един таксиметров шофьор, борещ се за остатъка от своята човечност се преплитат за една нощ в София, България.

Година: 2015
Жанр: Драма
Продължителност: 25 мин.
С участието на: Ивайло Драганов, Димитър Мартинов
Режисьор: Деян Барарев
Продуцент: Деян Барарев

Таня е самотна майка, която се готви да отпразнува рождения ден на дъщеря си Ани, когато бившият й съпруг се обажда и иска да дойде. Посещението му заплашва да съсипе рождения ден и да унищожи мира в дома им.

Жанр:  Драма
Продължителност: 14:30 мин.
С участието на: Ирмена Чичикова, Валери Йорданов, Виктория Колева, Антон Порязов
Режисьор: Кирил Тодоров
Продуцент: Кирил Тодоров