fbpx
 

NB представя: новите партньори на NOBLINK.BG (част 2)

Наскоро ви споделихме поредна добра новина – късометражните филми на noblink.bg стават част от онлайн селекцията на Нетера ТВ. A oще по- добрата новина е, че наред с тях, приятелите на платформата ни се разширяват още! Предлагаме ви да се запознаете с всички тях – новите партньори на noblink.bg, или още медии, които не мигат пред българското кино!:)

НЕТЕРА ТВ

Опитвали ли сте някога да гледате българска телевизия през интернет, докато сте в чужбина? Ако сте, вероятно много бързо ще се досетите защо Нетера ТВ е толкова ценна идея. През 2004 година Нетера започва разработването на IT проект, който обединява функциите на телевизията и възможностите за разпространение на мултимедия в Интернет, разбира се – легално. Във видеотеката на практика ще намерите всичко – от филми, през музикални клипове и онлайн предавания, до новинарски емисии на водещи ТВ канали. А вече и късите филми от NOBLINK.BG, както и епизодите на „Едно Шоу на NO BLINK”.

ПОД МОСТА

Един от най-четените независими културни портали – „Под моста“, също подаде ръка на нашата кауза! От тази седмица можете да следите и на техните страници в раздел „Кино“ новини за всичко най-ново от NO BLINK. „Под моста“ ни спечели с високите си изисквания за качество и смисъл, които със сигурност ще забележите в редовете им, в случай че все още не ги четете редовно. Ето добър повод да започнете.

АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРСКО КИНО

Страхотна мобилна платформа, с която си струва да се запознаете! Събира на едно място българските филми – игрални, документални, научно-популярни, късометражни и анимационни, произведени до 1992 г., както и трейлърите на най-новите български заглавия. Чрез приложението всички фенове на филмовото изкуство научават най-важното за кинофестивалите у нас, а живеещите в чужбина – за гостуващите прожекции на български филми. Екипът на „Аз обичам българско кино“ ще публикува в специалния Viber Chat на групата всички най-вълнуващи новини от NO BLINK, така че – следете ни и там! 😉