fbpx
 

VIVACOM дава ARENA на българското късометражно кино

VIVACOM Arena застава зад новото българско късометражно кино. Собственият 24 часов филмов канал на VIVACOM ще зарадва своите зрители със селекция от български филми.

От 05.05.2019г. всяка неделя от 22 часа зрителите ще могат да се насладят на изцяло български слот. Освен с актуалните пълнометражни ленти, киноманите ще бъдат зарадвани и с качествено късометражно кино. VIVACOM дава арена за изява на млади и талантливи български творци, чиито творби са част от каталога на платформата на NO BLINK (noblink.bg). Тя съществува от четири години и се стреми да подпомага млади български актьори, режисьори, сценаристи, оператори, продуценти и създатели на къси филми, като дава гласност на техните проекти. Сега със съдействието на VIVACOM продукциитена съвременните български творци ще достигнат и до аудиторията на VIVACOM Arena.

В програмата се открояват заглавията „Солено и сладко“ на Поли Генчева, „За какво служи хлябът“ на Ники Стоичков и „Солвейг“ на Яна Титова и се срещат както изгряващи звезди на българското кино, така и утвърдени имена като Марта Вачкова, Койна Русева, Милица Гладнишка, Асен Блатечки и много други.

Със специалната селекция от български филми, VIVACOM Arena се стреми да бъде един от предпочитаните филмови канали. Каналът излъчва своята програма в HD качество за всички тв платформи на VIVACOM за сателитна, интерактивна и мобилна телевизия TV GO. Повече информация е налична на www.vivacom.bg.