Документалната поредица на журналиста Стаси Айви и фотографа Диляна Флорентин ще ни запознае с много и различни герои тази седмица.

В новите епизоди се запознаваме с двама световноизвестни готвачи, сред чиито клиенти са Гуен Стефани, Джими Картър, Майкъл Джексън или Лорънс Фишбърн. Италианецът шеф Бруно Серато е известен с благотворителната си мисия да храни деца, които не могат да получават топла вечеря, има луксозен ресторант в Анахайм, който се казва “Белият дом” и успява да привлече световни знаменитости и политици за свои клиенти с много труд и постоянство. Французинът шеф Кристоф Бонграс е работил по целия свят в престижни ресторанти и всякакви видове кухня. Днес се срещаме с него в италианския “Джулия”, а до скоро е бил в японския “Ямаширо”. Любител на живота и високите скорости, той ни разказва интересни истории от кухнята и кои са любимите му световно известни клиенти.

Втората среща е с талантливия новозеландски музикант и рок звезда Стив Кук, който ще разкаже подробно за пътя си към голямата сцена в Лос Анджелис, както и турнетата и мюзикълите, направили кариерата му толкова успешна.

Ще проследим и историята на цяло семейство музикални и риалити звезди – Фернандо, Мари и Адан Алиенде. Родом от Мексико, Фернандо е звезда от теленовелите и музикалната сцена, а днес има възможност да работи с цялото си семейство по проекта “Мексикански династии”. Фернандо и Мари имат и много интересни истории за това как се запознават.

Recommended Posts