Тази седмица в документалната поредица Cinema Confidential ни очакват три срещи с истински таланти, които са обединени от италианска кръв или любов към Италия.

Още утре ще чуем как звездата и секс символ на италианското кино Мария Грация Кучинота си представя предварително героините, които играе и как без семейството й нищо няма смисъл в живота й.

Ще се запознаем и с артистичната фурия Мария Елена Инфантино. Дъщеря на италианския оперен певец Луиджи Инфантино и българската оперна певица Райна Инфантино, Мария Елена е израснала по целия свят. Тя говори свободно много езици, била е на сцена къде ли не и след години в Италия и Англия, в момента българо-италианската дама живее и твори в Лос Анджелис. Ще се разходим из разкошния й дом и ще чуем повече за ежедневието й там, проектите, по които работи и до колко е възможно да поддържаш истински приятелски отнощения в Холивуд.

Следващата специална среща с мъжа, известен като Рич Форестър от сериала “Дързост и красота”. Актьорът Рон Мос ще разкаже на Стаси Айви и Диляна Флорентин всичко за образа си от хитовата продукция, както и за музикалната си кариера, която го задържа в Италия по много време. Отдаден на здравословен начин на живот, 67-годишният секс символ за поколения от жени, изглежда страхотно и днес. Ще сподели дали му е било трудно да се раздели с Рич Форестър, по какво друго е работил след това и че с удоволствие би дошъл в България.

Recommended Posts