След като миналата седмица бяхме в компанията на успели актьори, тази седмица в документалната поредица на Стаси Айви и Диляна Флорентин, правим място и на дамите да споделят опит.

ще видим историите на сексапилната италианска актриса и модел Антонела Салвучи, която ще разкаже как попада в Холивуд и как днес съчетава работата си по целия свят. Тя ще приготви паста специално за Стаси и Диляна и ще разкаже как за нея това си остава най-добрата храна. Ще се срещнем и с модела и актрисата Ан Туркел. Днес на 72 години, Ан има невероятна история от дните си като модел на “Vogue” пред обектива на Ричард Аведън и Хелмут Нютън. Тя ще разкаже и всичко за страстната си връзка и мигновенен брак с ирландския актьор Ричард Харис, когото познаваме в последните години на живота му като Дъмбълдор от поредицата за Хари Потър. Двамата са легендарна и следена двойка през 70-те години, заедно с Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър и имат няколко филма съвместно.

Ще бъдем в компанията и на други очарователни дами в четвъртък. Джоузи Дейвис е родена и израснала в Лос Анджелис, а списъкът й с телевизионни заглавия е дълъг. Позната е на феновете на сериала “Двама мъже и половина” като Санди – гаджето на Алън с обсесия по храната и Коледа. Тя е дете актьор и ще разкаже за пътя си. Хелен Кардона е другата ни героиня, която познаваме от филма с Джони Деп и Жулиет Бинош “Шоколад”. Хелен е от френско-испански произход и освен пред камерата, има много опит и с озвучаването на герои. Записвала е гласове за анимацията “Happy Feet” и поредицата “X-men”. Пише, превежда и издава поезия също така.

Recommended Posts