Тази седмица в последните два епизода за сезона на документалната поредица на Стаси Айви и Диляна Флорентин, няколко колоритни герои ще застанат пред камерата.

Ще видим носителя на “Оскар” Адам Маккей – режисьор и сценарист Адам стои зад успешните “Големият залог” и “Vice”. Той ще разкаже повече за работата си и как привлича имена като Крисчън Бейл и Брад Пит в проектите си. Ще се запознаем и с продуцента Франсис Грегъри О’Туул, племенник на легендарния Питър О’Туул. Франсис, който има многобройни таланти ще сподели, че години наред е искал да избяга от шоу бизнеса и да се занимава с друго, но в крайна сметка, днес той е продуцент и сценарист и живее в Лос Анджелис. А операторът Илой Моли ще сподели как е отишъл в Холивуд от родната Барселона, каква е разликата в заснемането на филми на двете места и кой филм е снимал в България.

А звездното актьорско присъствие на хитовия сериал “Живите мъртви” ще бъде многобройно. Райън Хърст, Лорън Ридлоф, Еленор Мацура и Нормън Рийдъс ще застанат пред камерата на Стаси и Диляна, за да разкажат за емблематичните си герои в обичания сериал, който започва своя последен сезон от октомври.

А актьорът от друг сериал – Хосе Морено Брукс от “Теленовела” ще разкаже за работата си с Ева Лонгория, избора да бъде актьор вместо футболист и как за малко да го отвлекат в Мексико по време на моден ангажимент.

Recommended Posts