Кои филми остаряват качествено и на кои изминалите години им се отразяват зле? На този въпрос търсим отговор в този епизод на подкаста на Webcafe.bg „Тихо, филмът започва“.

Влади Апостолов, Драго Симеонов и Павел Симеонов-Пачето се отдават на един мъжки кино-разговор, докато Зузи Аспарухова се радва на заслужена почивка.

Нашите трима герои се потапят в разговор за това кое помага на един филм да остане вечен и обратното – кои негови елементи могат да доведат до неприятната ситуация едва няколко години след премиерата му той вече да не е така добър, както зрителите и критиците са мислили първоначално.

Лошо ли остаряват филмите на Стивън Спилбърг? И кога за последно Тим Бъртън е правил добър филм? Ще остареят ли добре филми като Avengers и другите продукции от филмовата вселена на Marvel?

Сред другите обсъждани заглавия в този брой са „Близки срещи от третия вид“, „Взвод“, „Първа кръв“, „Пришелецът“, „Лабиринт“, „Мълчанието на ангетата’, Gone Girl, Inside Lewyn Davis, оригиналният „Планетата на маймуните“ и още, и още, и още.

Всичко това и още в новия епизод на подкаста на Webcafe „Тихо, филмът започва“. Слушайте го тук:

Слушай „Тихо, филмът започва“ – един подкаст на Webcafe

Aко ви харесва и искате да слушате отново – абонирате се в:

Recommended Posts