Имало едно време лято на 2019-а…

Изпращаме го с нов брой на подкаста на Webcafe.bg „Тихо, филмът започва“, в който темата са най-добрите и най-лошите неща, които нашите четирима герои са гледали през летните месеци.

Нашите трима герои се потапят в разговор за това кое помага на един филм да остане вечен и обратното – кои негови елементи могат да доведат до неприятната ситуация едва няколко години след премиерата му той вече да не е така добър, както зрителите и критиците са мислили първоначално.

Лошо ли остаряват филмите на Стивън Спилбърг? И кога за последно Тим Бъртън е правил добър филм? Ще остареят ли добре филми като Avengers и другите продукции от филмовата вселена на Marvel?

Най-много внимание, естествено, получава „Имало едно време в Холивуд“ (Once upon a time… in Hollywood) – новият филм на Куентин Тарантино, който очевидно всички са харесали.

За съжаление, повечето други летни предложения изобщо не са били по вкуса на Зузи Аспарухова, Влади Апостолов, Драго Симеонов и Павел Симеонов-Пачето. Разочарованията дебнат отвсякъде и във всякаква форма – от нарочени за блокбастъри продукции (някои от които се издъниха в боксофиса) до нови сезони на сериали, които не са оправдали очакванията.

Лятото може и да си отива, но любовта към киното и телевизията остава. С нея и подкастът „Тихо, филмът започва“, чийто нов брой можете да чуете тук:

Слушай „Тихо, филмът започва“ – един подкаст на Webcafe

Aко ви харесва и искате да слушате отново – абонирате се в:

Recommended Posts