Той се върна. Отново.

„Той“ е Арнолд Шварценегер, когото вече можете да гледате като 72-годишна машина-убиец от бъдещето в новия екшън „Терминатор: Мрачна съдба“.

Те също се върнаха, макар и с няколкодневно закъснение. „Те“ са Зузи Аспарухова, Драго Симеонов и Влади Апостолов и можете да ги слушате в новия брой на подкаста на Webcafe.bg за кино „Тихо, филмът започва“.

Тримата идват в 2019 г. от едно апокалиптично бъдеще с мисията да говорят за поредицата „Терминатор“ и за човека, когото тя превърна в звезда – самия Арнолд.

Зузи споделя впечатленията си от „Мрачна съдба“ – по-добър ли е от предните продължения, кое в него работи и кое не. Спокойно, няма спойлери, в случай че решите да го гледате. Макар че ако сте гледали предните филми, историята вероятно ще ви се стори много, много позната.

Стига се до изненадващ дебат – кой е най-добрият филм „Терминатор“. Тримата ни участници очевидно не са единодушни и назрява конфликт – не машина срещу човечество, а човек срещу човек. Прехвърчат вербални куршуми, а накрая всеки е прав. Макар и само за себе си.

И още:

  • „Мрачна съдба“ е шести от поредицата, но се води продължение на втория. Сложна работа, пък уж е екшън;
  • Трябваше ли изобщо да има други „Терминатор“ филми след втория;
  • Посланията в сцените, в които Терминаторите взимат нечии дрехи;
  • „Терминатора на терминатора“ или доколко анатомично съвършени са тези измислени машини;
  • Добър режисьор ли е Джеймс Камерън;
  • Как щеше да изглежда „Титаник“ с Арнолд в главната роля.
[edgtf_icon_with_text icon_pack=“dripicons“ dripicon=“dripicon-microphone“ icon_position=“top“ icon_type=“circle“ icon_size=“edgtf-icon-large“ icon_animation=““ hover_type=“hover_default“ target=“_blank“ title=“Рodcast“ text=“Тихо, филмът започва – един подкаст на Webcafe“ link=“https://www.webcafe.bg/filmcafe/podcast/id_121574627/slide_1_Tiho_filmat_zapochva_Asta_la_vista_li_Terminatore“]

Aко ви харесва и искате да слушате отново – абонирате се в:

Recommended Posts