Обичате филми с качествени автомобилни преследвания? Или състезателни драми, в които зрелището е реалистично и убедително?

Този брой на подкаста на Webcafe.bg за кино „Тихо, филмът започва“ е точно за вас. А и да не сте сред най-запалените почитатели на автомобилите в киното, със сигурност ще попаднете на поне едно предложение за филм с високи скорости, с който да запълните някоя скучна вечер.

Темата са филмите с автомобили, а поводът – излизането на „Пълно ускорение“ (Ford vs. Ferrari).

В него Крисчън Бейл и Мат Деймън претворяват на екран един епичен сблъсък на пистата на Льо Ман и враждата между Хенри Форд и Енцо Ферари. Зузи Аспарухова и Влади Апостолов посрещат един добре запознат с темата гост – Бранимир Николов от сайта БГ Авто Блог.

И още:

  • Колко трудно е да представиш автомобилно състезание на екран;
  • Що е то автомобилно фентъзи;
  • В кой филм има сексуална сцена с кола;
  • Кои са по-добри в сцените с преследвания с коли – европейците или американците;
  • Как едно уплътнение за 5 цента може да прецака цялото състезание, за което си се готвил месеци наред.
[edgtf_icon_with_text icon_pack=“dripicons“ dripicon=“dripicon-microphone“ icon_position=“top“ icon_type=“circle“ icon_size=“edgtf-icon-large“ icon_animation=““ hover_type=“hover_default“ target=“_blank“ title=“Рodcast“ text=“Тихо, филмът започва – един подкаст на Webcafe“ link=“https://www.webcafe.bg/filmcafe/podcast/id_1831964428_Tiho_filmat_zapochva_Palno_uskorenie_kam_filmite_s_avtomobili“]

Aко ви харесва и искате да слушате отново – абонирате се в:

Recommended Posts