Краят на календарната година е време за равносметка, затова решихме да ви представим нашата класация от 10 най-гледани филма в платформите на NO BLINK. Притаете дъх, защото ви очаква доза от качествено българско кино!

10. Стопанинът на къщата – 2 950 гледания

Константин, студент по журналистика, внезапно научава за схема за купуване на протестиращи. Той решава да предприеме собствено разследване и отива в агенцията за статисти.
Година: 2015
Жанр: Драма

9. Диагноза – 2 955 гледания

За да накара дъщеря си да я посети, Еми се преструва на болна. Боряна е изправена пред сложната задача да съчетава кариерата на тв. водеща с грижите за майка си, която живее извън града. За двата дни, прекарани заедно, майка и дъщеря започват наново да изграждат разкъсаната връзка помежду си. Но лъжата няма да остане без последствия.
Година: 2018
Жанр: Драма

8. Срам – 3 409 гледания

Марио е бедно момче, което пропуска училище, за да работи. Проблемът обаче е, че изпитва срам от собствената си майка, която е училищната чистачка.
Година: 2017
Жанр: Драма

7. Ани – 3 705 гледания

От пасивен наблюдател, Ани ще започне да става участник в пропитото и заобикалящо я във всекидневие насилие.
Година: 2015
Жанр: Драма

6. Шшшт… Попей ми! – 3 771 гледания

Веска е наивно, непохватно момиче което мечтае за пари и слава. Отчаяна от лошия си късмет, тя напуска родното си градче. По пътя среща Беба – съблазнителна магистрална проститутка с вид на поп звезда. Веска вижда решение на проблемите си в лицето на Беба, но поредица от катастрофални срещи я водят до истинската „фея на проститутките“.
Година: 2013
Жанр: Комедия

5. Ани има рожден ден – 4 064 гледания

Таня е самотна майка, която се готви да отпразнува рождения ден на дъщеря си Ани, когато бившият й съпруг се обажда и иска да дойде. Посещението му заплашва да съсипе рождения ден и да унищожи мира в дома им.
Година: 2016
Жанр: Драма

4. За какво служи хлябът – 6 489 гледания

Госпожица Марта (на средна възраст) държи малък магазин в с. Алдомировци покрай София в България. Ежедневието на г-ца Марта протичаше еднообразно с едни и същи клиенти, отдавна прескочили нейните години. В магазина започна да идва мъж, видимо по-млад от останалите редовни клиенти. Новодошлият винаги купува стар хляб и всеки път старателно преброява стотинките си. Г-ца Марта започва да проявява интерес към него и решава да го спечели, поставяйки мас в поредния стар хляб. Дали любовта между тях ще пламне или стремежът на г-ца Марта да спечели сърцето му ще срине света й?
Година: 2015
Жанр: Комедия

3. Къщата – 6 735 гледания

След поредния бохемски купон, Виктор неочаквано попада в капана на собствените си постъпки и вижда истината за себе си през очите на миналото.
Година: 2016
Жанр: Драма, Трилър

2. Солено и сладко – 8 480 гледания

История за баща и неговия син, попаднали в необичайна ситуация. Оказали се сами в навечерието на Коледа, те се опитват да празнуват и да преоткрият надеждата и пътя един към друг.
Година: 2011
Жанр: Комедия, Драма, Семеен

1. Правила – 10 551 гледания

МИХАИЛ (73) е педантичен домоуправител на жилищен блок в Бургас. Един ден в монотонното му ежедневие нахлува екстровертната ЕВЕЛИНА (26). Срещата между двамата ги поставя в необичайни ситуации и става повод за началото на нова фаза в живота на сприхавия старец.
Година: 2017
Жанр: Драма

Благодарим ви, че бяхте наши зрители през тази година и се надяваме, че ще продължите да следите с интерес всички проекти и филми в платформата на NO BLINK. Ние ви обещаваме много поводи за срещи през предстоящите 12 месеца!

Не мигайте пред българското кино!

Recommended Posts