Skip to content

Предстоящи премиери в платформата на NO BLINK

В последните седмици екипът на „NO BLINK“ предоставя на своите зрители достъп до два нови филма всяка седмица. Това е свързано с техния призив да останем вкъщи и да гледаме повече качествено българско кино! Какви премиери ви очакват в предстоящите дни до края на април? 

Анимационният филм „Птичка“ разказва за копнежа по външния свят на едно малко момиче, притиснато от страховете на своята майка.

15-годишно момиче е задържано в дискотека след 22 часа. Нейните незаинтересовани родители не могат да я приберат и затова отегчен полицай решава да я закара до вкъщи, въпреки че това е против правилата. Този филм е за промяната в отношенията на двама самотни непознати по време на краткото пътуване от полицията до дома.

Загубен в изпечено от безмилостното слънце поле, младият Лео се озовава на пътя на стадо препускащи говеда, водено от мистериозен Конник. Той е изправен пред трудно решение, когато Конникът поверява в ръцете му съдбата на ранено теле, отделило се от стадото. Лео се впуска в отчаяно търсене на загубената си невинност, за да се изправи срещу непримирим демон.

Филм за смазващата сила на делничния, обикновен живот, който поглъща мечтите, любовта и вярата.

Филм за смазващата сила на делничния, обикновен живот, който поглъща мечтите, любовта и вярата.

Recommended Posts