Завърнаха се!

Зузи Аспарухова, Влади Апостолов, Драго Симеонов и Павел Симеонов-Пачето отново си говорят за кино и споделят с вас интересни факти, противоречиви мнения и много смях.

Четиримата ни подкаст герои ще раздадат своите награди „Златни Зузи“ за най-добър филм.

Зузи има интересна теория – че Нолан е направил толкова сложен филм, за да отидат зрителите да го гледат по няколко пъти и така той да изкара много повече пари в боксофиса.

Драго дава интересна информация за вдъхновението на Нолан и т.нар. квадрат „Сатор“. Групата обсъжда и сложните идеи за инверсия, залегнали във филма, а Пачето отсича, че от физика не разбира и не иска да я коментира – за филма обаче има мнение, както и за разликите между първите и последните филми на Нолан. „Тенет“ и неговият режисьор обаче са само едната тема на този брой.

Другата е завръщането в кината.

И още:

  • Твърде голям и самодоволен ли стана Нолан;
  • Кои са любимите негови филми на всеки от подкастърите;
  • Защо Зузи я боли толкова много за Кенет Брана и неговата роля;
  • Как ще се казва филмът, който великолепната четворка ще заснеме някой ден;
  • Кога Нолан ще направи филм за котката на Шрьодингер.
[edgtf_icon_with_text icon_pack=“dripicons“ dripicon=“dripicon-microphone“ icon_position=“top“ icon_type=“circle“ icon_size=“edgtf-icon-large“ icon_animation=““ hover_type=“hover_default“ target=“_blank“ title=“Рodcast“ text=“Тихо, филмът започва – един подкаст на Webcafe“ link=“https://webcafe.bg/podcast/tenet-nolan-i-obratno-v-kinata.html“]

Aко ви харесва и искате да слушате отново – абонирайте се за „Тихо, филмът започва“:

Recommended Posts