Колко важни са всъщност духовните ценности на човек и съществува ли митичната сила наречена Съдба? Това са основните проблеми, които ще откриете в ексклузивното излъчване на филма „Пробуждане“ на Николай Урумов в платформата noblink.bg. 

Този петък само за 55 часа предстои първото излъчване на късометражния филм „Пробуждане“ пред публика, в който в главна роля влиза актрисата Яна Титова. Филмът ще бъде активен в платформата на noblink.bg само от 10 декември от 17.00 часа до неделя 12 декември 23.59 часа. Не пропускайте!
Във филма можем да видим изключително красиви пейзажи от българската природа и да се насладим на страхотната игра на актьорите Яна Титова, Свежен Младенов, Виктория Колева, Анна Банкина, Полин Лалова и Василена Винченцо. НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ e продуцент на филма. За да се запознаете предварително с историята на Инга (Яна Титова) можете да изгледате трейлъра

Филмът не е един от обичайните, на които сме свикнали да попадаме. В него по изключително действащ и интригуващ начин са обвързани българските традиции и съвремието на българина. Ценностната ни система като народ се е изменила драстично в последните десетилетия. Сега по-важно е да бъдеш успешен в работата си, дори това да означава че семейството и традициите, на които сме учени остават някъде назад.


Режисьорът Николай Урумов обръща внимание на истински важните неща в живота. За филма, Урумов споделя: „Човекът е търсач, изследовател, откривател, но най-трудно успява да погледне вътре в себе си, а там са скрити отговорите на всички въпроси и се спотайват истинските ценности.“

Кадър от филма „Пробуждане“ (2021)

Гледайте филма „Пробуждане“ на noblink.bg от петък 10 декември от 17.00 часа до неделя 12 декември 23.59 часа.

Автор: Десислава Василева

Рубриката „КИНОводител“ се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“

Recommended Posts